Sporty se mění, support votroků zůstává!

První polovinu sezóny máme za sebou, ale abychom nevyšli z fandění, rozhodli jsme se podporovat i ostatní hradecké kluby.
Tím prvním je futsalový Salamandr Hradec Králové, který už jsme v této sezóně několikrát navštívili. Padá zde spousty branek, Salamandr bojuje o první místo, a tak je pro všechny z nás nejlepší pozvánkou chodit tento sport podporovat.
Na futsal v Hradci chodí zhruba 200 lidí, náš kotel čítá obvykle 20-30 fanoušků.

Dalším sportem je hokej, na který jsme zavítali před 14 dny. Královští lvi se tuto sezónu trápí a okupují střed tabulky, ovšem zápas s Mostem, kde se sešlo 40 votroků jsme vyhráli hladce 6:0. Na hokej jsme vyrazili i včera po hradeckém basketbalu, ke kterému se ještě dostaneme.
Královští lvi v naší přítomnosti opět vyhráli, tentokrát 3:2 nad Litoměřicemi. Ovšem některým hokejovým fanouškům se asi nelíbí, že chodíme povzbuzovat s nimi, praktikují spíše pokřiky než chorály, to ovšem není nic pro nás a zde se už nejspíš neobjevíme.

Posledním sportem je basketbal. V sobotu nastoupily třetí Královské lvice se čtvrtou KAROU Trutnov. Regionální derby opravdu táhlo. Do hlediště dorazilo spousta diváků, dvacetičlenná skupina z Trutnova a padesátihlavý kotel votroků. Zápas jsme si neskutečně užili, holky zvítězily o 11 bodů a odpoutaly se od Trutnova na solidní náskok. Hradecký kotel byl oděn do bílých triček, které doplnily tradičně černobílé čepky. Během zápasu došlo k několika odpovídačkám, nechyběly ani konfety a prskavky.
Hradecká vlna se bohužel nechytila, ale to se dá doladit.
Závěrem lze říct, že občas vyrazí menší skupina votroků podpořit i hradecký ping pong.