Na Jablonec v dresu a se šálou!

Po utkání v Mladé Boleslavi se udála velká změna, po nepřesvědčivých výsledcích byl odvolán Jozef Weber a na post hlavního trenéra Votroků se po letech vrací Václav Kotal. Poprvé povede “kapelník” černobílé Votroky v neděli 24.9. proti Jablonci, utkání začíná v 15 hodin.

Před utkáním se na led obrazovkách bude promítat dokument Pod lízátky, o který byste rozhodně neměli přijít. V dokumentu bude mimo jiné mluvit Jan Kotouček předseda fanklubu Votroci 2000, z.s.

Sektor “G” pro toto utkání vyhlásil akci “Na Jablonec v dresu a se šálou”. Pokud máte tedy dres, určitě si ho v neděli vezměte. Stejně tak šálu, pokud však šálu nemáte, již máme opět k dispozici šály Vlajkonoši domácí – Sektor “G”, o které byl velký zájem. Cenově vyjde šála na 299 Kč, peníze budou použity na prezentace v následujícím domácím utkání.

Netřeba opakovat, že musíme být opět 12. hráčem hradeckých fotbalistů, proto poslouchejte během utkání speakera a fanděte seč vám hlasivky stačí, ať se můžeme po zápase radovat ze třech bodů!

Vstupenky na Jablonec lze pořídit online ZDE