Do Mladé Boleslavi po vlastní ose!

V sobotu zajíždíme do Mladé Boleslavi, kde to každý správný Votrok hodně dobře zná. Vyrážíme po vlastní ose, zakroužkujte si v kalendářích 16.9., naše podpora bude důležitá, začínáme v 15 hodin!

Středočeský klub se nachází na 8. místě tabulky se ziskem osmi bodů (2-2-2). Start ligy se Boleslavským povedl, ale za poslední tři zápasy získali pouhý bod na hřišti Slovácka. Nejlepším hráčem domácích je gambijský útočník Jawo, ten má na svém kontě 2 góly a 2 asistence… Tento útočník, když dal gól, tak svěřenci Marka Kuliče vyhráli. Marku Kuličovi bude chybět v sobotním zápase jistě chybět Sakala, ten dostal vysoký trest za faul na Daníčka v pátém kole.

Fotbalistům FC Hradec Králové se poslední dva ligové zápasy nepovedly. Po prohře na pražské Bohemce (1:2) prohráli i doma se Sigmou Olomouc. Ta se stala historicky prvním celkem, která vykradla novou arénu Votroků (1:3). Votroci ale nezačali špatně, vedli od 12. minuty, ale Sigma, která hraje ve velmi dobré formě zápas otočila. Hradec má co napravovat, přeci jenom tabulka se vyrovnává a se sedmi body mu patří 11. místo. Nejlepšími hráči Východočechů jsou Dan Horák a Ladislav Krejčí, oba shodně si připsali dva góly a jednu asistenci.

INFORMACE

  • Kdy: sobota 16.9. 2023
  • Začátek zápasu: 15:00
  • Doprava: po vlastní ose
  • Cena vstupného: online předprodej 200,- ZDE
  • Sektor pro hosty: L, M, N

Pojeď se s námi do Bolky bavit fotbalem! NIC NEŽ HRADEC!