Votroci podpořili na Euru v Polsku “Lvíčata”

Projekt Vlajkonoši skupina Ultras Hradec podporuje od samého začátku, mezi nimi jsou samozřejmě i členové fanklubu VOTROCI 2000.
Hned na jeden z úvodních zápasů kvalifikace vyjelo do Jablonce aktivně podpořit deset votroků. Dále jsme nechyběli ve Znojmě, ač se nejedná zrovna o blízkou destinaci.

Na EURO U21 jsme hecovali aktivní fanoušky z Hradce Králové a okolí. Počty jsme mohli mít větší, ale zase můžeme dát ruku do ohně za lidi, kteří tam jeli aktivně podpořit a nechali na stadionu v Tychách všechno!

Česko – Německo 0:2
Na náš úvodní zápas, který se hrál v neděli jsme se hodně těšili a proto jsme vyrazili v ranních hodinách. Do města Tychy jsme dorazili s časovou rezervou, a tak jsme si čas krátili v hospůdce na náměstí. Okolo čtvrté hodiny se začala prodávat speciální trička „Vlajkonoši“ a speciální edice vlepek. O půl 5 začíná pochod, kdy se nejprve roztahuje nápis „Hrdě za svou zem“ a odpaluje pyrotechnika. Poté už několikasethlavý dav míří pochodem ke stadionu. Během pochodu nechybí chorály, pokřiky, dáváme najevo, kdo že to dnes v Tychách hraje.
V kotli se nás sešlo dvacet z Hradce Králové a byli jsme naprosto uchváceni atmosférou, která na stadionu panovala. Není se čemu divit, přeci jen nejsme velký tábor a tolika aktivních lidí, kteří chtějí dát do fandění opravdu vše se na jednom místě těžko najde i ve zvučnějších týmech nejen u nás.

Fotoreport ze zápasu ZDE

Česko – Itálie 3:1
Další zápas nás čekal ve středu a bohužel vyjelo pouze pět votroků. Pochod se tentokrát nekonal, ale vynahradilo se to fanděním na stadionu. I přesto, že se hrálo ve všední den se dostavilo dost lidí. Lvíčata se opět mohla spolehnout na povzbuzující kotel Vlajkonošů, a dokázala zvítězit. Třešinkou na dortu byla vítězná děkovačka po zápase.

Fotoreport ze zápasu ZDE

Česko – Dánsko 2:4
Na poslední zápas s Dánskem jsme daly dohromady čtyři auta, tedy 20 votroků, stejně jako na první zápas s Německem. Vzhledem k většímu počtu fanoušků zúčastněných na pochodu byl minulý pochod s Němci o poznání záživnější,  jelikož se menší počet fanoušků lépe „ovládá“, co se týče supportu, ale pyrotechniky bylo naopak o poznání více v sobotu s Dány. Organizátoři pochodu vyzrály nad pořadateli tím, že změnili konec trasy pochodu a to tak, že místo k „turniketům“ u našich sektorů jsme přišli ke vstupům na hlavní tribunu, kde byli pořadatelé nepřipraveni. Díky průchozímu stadionu jsme tak došli zpět k našemu sektoru. Mohli jsme pronést takřka vše. Tento zápas byl co se týče aktivních fans v kotli nejpočetnější. Stejně jako na předešlé dva zápasy, tak i na tento byla vyhlášena akce „všichni v bílém“ a opticky to vypadalo skvěle. Fandění bylo tentokrát doslova infarktové. Všichni jsme tam nechali tělo i duši a myslím si, že všichni si odnesli nezapomenutelný zážitek. Po zápase jsme i přes prohru odjížděli s úsměvem na tváři. Těšíme se na další reprezentační zápasy a počítejte s námi!

Fotoreport ze zápasu ZDE

Vlajkonoši! Hrdě za svou zem!