Fanoušci se zúčastnili exkurze na nově vznikajícím stadionu

Fan-klub Votroci 2000 využil pozvání Ing. Bláhy – náměstka primátora Města Hradec Králové k prohlídce stavby našeho nově vznikajícího stadionu v Malšovicích. Původní hromadná akce pro “všechny” byla zastupitelstvem zrušena. Ing. Bláha však po dohodě s naším předsedou fan-klubu Honzou Kotoučkem přesto tuto zajímavou akci uskutečnil. Sice pro úzkou skupinu členů, ale svůj slib splnil. Musíme opět konstatovat, že Ing. Bláha svoje sliby plní!!! Jako vrcholný politik Města nás nezklamal, a za to co předvádí kolem stavby Arény VOTROKŮ, mu patří velký dík!

Předminulou slunnou sobotu se tak sešlo jádro Votroků a za asistence Ing. Aleše Fišera, technického manažera stavby, se uskutečnila důkladná exkurze, která trvala přes 2 hodiny. Stadion nám byl vskutku představen do detailu. Musíme říct, že hlavní manažer zná takto velkou a složitou stavbu do posledního “šroubku”. V zasedací místnosti firmy Strabag nám představil projekt do sebemenšího detailu. Stadion má veškeré zázemí, které fanoušci budou potřebovat. I kotel pro vlajkonoše, tak jak je situován a vybaven, splňuje požadavky 21. století. Nakonec jednání zastupitelstva minulý týden všechny změny posvětila, a proto i my můžeme informaci o této skvělé akci zveřejnit.

Kvalitní vybavení arény a zvýšená kapacita ochozů jsou skvělými zprávami, jakožto i dohoda o navýšení peněz pro konsorcium firem, která stadion staví. Doba je neúprosná a Město jedná správně. Dnešní trh a ceny jsou nestabilní.

Závěrem můžeme jenom poděkovat členům vládnoucí koalice na radnici v čele s primátorem Města a speciálně pak Ing. Bláhovi, že vše “jede” dál ke zdárnému vyvrcholení, realizaci stavby nového stadionu, za který se nebudeme muset stydět.

S pozdravem a přáním hezkých prázdnin Váš výbor VOTROCI 2000

Fotogalerie

(autor fotek: Jan Kotouček)