Pohár pro nejužitečnějšího hráče – vyhlášení výsledků

A máme rozhodnuto! Členové fan-klubu VOTROCI 2000 a i další fanoušci černobílých barev tak jako již tradičně hlasovali o nejužitečnějšího hráče sezóny. Letos jsme provedli změnu a hodnotila se celá sezóna nikoliv systém jaro/podzim. Do hlasování se tentokrát snad i vinou koronaviru a neumožnění nám fanouškům navštívit více než polovinu zápasů v sezóně na stadionech zapojilo méně hlasujících. Klub sice umožnil několik streamů z jednotlivých utkání, ale vidět kluky naživo a zhodnotit si to, je zkrátka úplně něco jiného.

V anketě se tentokrát objevilo celkem třináct jmen našich fotbalistů, kteří se podíleli na postupu mezi elitu. My začneme šestým místem, na kterém se umístil se ziskem 6 bodů pracovitý levonohý obránce a brusič Otto “Diego! Urma. Na pátém místě se umístil dirigent záložních řad a skvělý exekutor penalt Jakub Rada, který získal 7 bodů. Čtvrtou příčku obsadil dlouhán našeho kádru Daniel Vašulín se ziskem 8 bodů. Na stupně vítězů se probojoval dříč Erik Prekop, který obsadil bronzovou příčku s počtem 24 bodů, což představuje 13% všech bodů. Na druhém místě se umístil se ziskem 42 bodů (23% bodů) vítěz posledních tří ročníků Adam Vlkanova, který i letos podával skvělé výkony a jako kapitán dotáhl “Votroky” k postupu do nejvyšší soutěže. Vítězem ankety se stal navrátilec do hradeckého dresu Pavel Dvořák, který týmu dodal klid a určitě byl nedílnou součástí naší kabiny. Dvořka získal 73 bodů (40% z možných bodů) a sesadil z trůnu Vlčáka, který na něm panoval tři roky.

Konečné pořadí:

  1. Pavel Dvořák (73 b.)
  2. Adam Vlkanova (42 b.)
  3. Erik Prekop (24 b.)

Putovní pohár bude vítězi předán po dohodě s vedením FC HK, buď na předsezónní besedě nebo na prvním domácím utkání v nové sezóně!

Dvořka, gratulujeme!