Do třetice venku! Votroci jedou v neděli do Varnsdorfu!

Souboj nejlepších obran. Tak lze nazvat duel 6. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY mezi severočeským Varnsdorfem a východočeským FC Hradec Králové. Souboj těchto týmů je na programu v neděli 26.8. od 17:00 na stadionu ve Varnsdorfu.

FK Varnsdorf se nachází na devátém místě tabulky se šesti body se skórem 2:3. Varnsdorf inkasoval pouhé tři branky za pět kol, což je slušný počin. Co ale není pro ně veselého jsou vstřelené branky.

Votroci, kteří jsou na čtvrtém místě s 11 body ještě neprohráli. V posledních dvou kolech se jim střelecky nedařilo. Proti Vítkovicím a Prostějovu nevstřelili ani jednu branku, ale zároveň ani jednou neinkasovali, což znamená, že FC Hradec Králové má nejlepší obranu v lize!

Povede se Votrokům natáhnout neporazitelnost v letošní sezoně na 6 zápasů? Inkasují hráči Varnsdorfu poprvé doma? To se dozvíme krátce před nedělní devatenáctou hodinou.
Hlavním rozhodčím pro tento duel Ginzel. Poživil a Leška mu budou pomáhat na čarách.
Poslední vzájemný zápas vyšel lépe pro Hradec. Doma je Votroci porazili 2:0.

Votroky jedou samozřejmě podpořit také ti nejvěrnější fanoušci, kteří se tentokrát místo autobusem vydají po vlastní ose. Pokud nevíte co s nedělním volnem, pojeďte zafandit Hradci Králové přímo do Varnsdorfu.

INFORMACE

  • Kdy: neděle 26.8. 2018
  • Začátek zápasu: 17:00
  • Doprava: po vlastní ose

SPOLEČNĚ ZA HRADEC!