Členská schůze fanklubu VOTROCI 2000 + setkání s novým vedením klubu a hráči

Ve středu 22.2. 2018 se konala členská schůze fanklubu VOTROCI 2000. Na programu byla volba nového předsedy, výběr členských příspěvků, kontrola účetnictví a výhled do budoucnosti fungování fanklubu VOTROCI 2000 z.s.
Po 19 hodině pak následovalo setkání s novým vedením, realizačním týmem a hráči.

Výbor fanklubu VOTROCI 2000 zvolil novým předsedou ing. Jana Sedunku, nový pokladníkem po panu Zvolánkovi se pak stal Radek Feix. Dále následovala diskuze na způsob výběru členských příspěvků a o upomenutí členů, kteří k dnešnímu dni členské příspěvky nadále dluží.
Na programu byla také kontrola účetnictví, ale z logistických důvodů ji nebylo možno provést, učiníme tak do konce prvního kvartálu, jak nám ukládá legislativa.
Další bodem bylo řešení akcí, které fanklub do budoucna plánuje. Jedná se především o návrat k tradici “Darování černobílé krve”, známkování hráčů po utkání a další. Fanklub VOTROCI 2000 letos pořádal 5. ročník zimního VOTROK cupu, který také podpořil peněžní částkou na ceny pro týmy.

Žádáme všechny členy fanklubu VOTROCI 2000, pokud mají změnu tel. čísla, emailu nebo adresy, aby nám ji zaslali na mail votroci2000@seznam.cz.

Přesně v 19 hodin začalo setkání s novým vedením, realizačním týmem a hráči. Této besedy už se mohla zúčastnit široká fanouškovská veřejnost.
Za klub se zúčastnil nový výkonný ředitel ing. Jiří Sabou, sportovní ředitel Pavel Krmaš, trenér Karel Havlíček s asistenty Karlem Podhajským a Ondřej Prášil. Za hráče potom přišel Radim Ottmar, Jan Pázler a také tři ze čtyř nových tváří, Jan Kvída, Petr Eliáš a René Kropáček. Otto Urma byl trenérem omluven pro chřipku.

Nejdříve se představil nový ředitel ing. Jiří Sabou, poté asistent trenéra Ondřej Prášil a nakonec již zmiňovaní hráči, kteří do Hradce Králové v zimě přišli. Mezitím probíhala diskuze, fanoušci se různě ptali. Témat bylo spoustu, například nové tváře v klubu, kdo tým naopak opustil, nový koncept a další.

Potom nás hráči opustili a řešila se především podpora a navázání spolupráce – udělání kompromisu.
Pro návrat k podpoře týmu jsme měli dané podmínky. Jedna z nich byla splněna, Richarda Jukla nahradil na postu výkonného ředitele Jiří Sabou. Bereme to jako krok kupředu ke zlepšení situace mezi klubem a fanoušky. Dále nám bylo přislíbeno, že další změny do budoucna určitě nastanou, ale nebude to hned za týden, konkrétnější zatím nebudeme.
Tato slova jsme brali pozitivně. Pan Sabou se nám snaží vyjít vstříc, čiší z něj energie to v klubu zvednout a my jsme se rozhodli mu dát šanci, nechceme ho určitě předem odepisovat. Nejen pro něho, ale i pro nás to bude obrovská výzva.

Tímto vyzýváme širokou fanouškovskou veřejnost k podpoře hradeckých fotbalistů už na nadcházejícím pohárovém utkání se Zlínem.

Ze setkání s novým vedením máme dobrý pocit a těšíme se na navazující spolupráci.