Prohlášení kotle: “SITUACE JE KRITICKÁ”

Před domácím zápasem s Karvinou jsme apelovali, že nebereme nic jiného než tři body. Nestalo se tak, náš tým prohrál ostudným výsledkem 3:4 a nám nezbývá nic jiného než zasáhnout.

Trenéři se zde střídají jako na běžícím páse a stále to k ničemu nevede. FC Hradec Králové funguje jako JOJO klub! Postup – sestup – postup – sestup a můžeme pokračovat dále. Došla nám trpělivost.

Je nejvyšší čas přivést trenéra se zkušenostmi a také nastala ta pravá chvíle, aby rezignovalo vedení klubu, které za sebou nezanechává dobré výsledky. Za 11 let jejich práce se v Hradci Králové téměř nic nezměnilo. Někdo se přišel do představenstva pouze zviditelnit.

S výstavbou stadionu se během Juklovy éry také nic zásadního nestalo, krom „zrekonstruované“ východní tribuny, ke které nás dokopal svaz.

Klub neumí pracovat s fanoušky, marketing je na bodu mrazu. Pořád slýcháme, až bude stadion, tak se to všechno rozjede, ale jakoby pracovníkům v marketingu stadion bránil v jejich plánech. Jedná se pouze o výmluvy, marketingu zcela chybí nápaditost, jak zaujmout apod…
Náš tým nemá žádné ambice a tudíž fanoušci ubývají. Jediným cílem je zachránit se v nejvyšší soutěži nebo do ní postoupit, to je hrozně málo na tak velké město jako je Hradec Králové.

Dalším bodem jsou samotní hráči, kteří by si měli sáhnout do svědomí, neříkáme, že všichni, ale většina ano. Jejich životospráva není zrovna ukázková a o jejich nočním životě raději psát nebudeme. Hráči by měli být hrdí, že mohou nosit hradecký dres, ale takových bychom momentálně napočítali na prstech jedné ruky.

Suma sumárum jsme se rozhodli k radikálnímu řešení. Nehodláme dále podporovat tyto očividně nekompetentní osoby, které se usadily na Malšovickém stadionu. Dokud nedojde ke změnám ve vedení klubu a na postu hlavního trenéra, budeme zápasy na našem stadionu bojkotovat, což znamená, že sektor H (kotel) zůstane prázdný, tudíž bude chybět i hlasitá podpora směrem k hráčům.
Tímto vyzýváme i ostatní fanoušky černobílých barev, aby společně s námi domácí zápasy bojkotovali.
Toto řešení platí do našeho oficiálního odvolání.

Na venkovní zápasy Hradce Králové budeme samozřejmě jezdit dál, ale jestli budeme náš tým podporovat se ukáže až podle jeho bojovnosti a nasázení.

Zástupci kotle